امروزه داشتن دستان زیبا و ناخن های جذاب از نشانه های آراستگی است. به همین دلیل بانوان زیادی به دنبال روش هایی برای زیبا سازی ناخن های خود هستند. یکی از کارهایی که در این مورد می توان انجام داد کاشت ناخن است. کاشت ناخن علاوه بر زیبایی مناسب برای افرادی است که ناخن های شکننده دارند. البته برای کاشت ناخن باید موارد بهداشتی بسیاری را رعایت نمود و برای انجام آن به افراد متخصص و ماهر مراجعه کنیم. در واقع کاشت ناخن، افزودن یک ناخن مصنوعی بر روی ناخن های طبیعی یک فرد است، تا به این منظور ظاهری زیبا و خوش فرم به ناخن ها بدهد. یک کاشت خوب یک سری ویژگی هایی دارد از جمله به دوام و استحکام بالای آن و خوش فرم بودن و ظرافتش می توان اشاره کرد. قبل از کاشت ناخن، مانیکور و پدیکور انجام می شود که مانیکور برای ناخن های دست و پدیکور برای ناخن های پا می باشد که شامل مراحلی مانند سوهان کشیدن و فرم دادن به ناخن ها می باشد، که به اختصار در ادامه مانیکور و پدیکور را توضیح خواهیم داد.
مانیکور روشی برای زیبایی ناخن های دست می باشد؛ در حالی که پدیکور برای ناخن های پا است که از مراحل اولیه ی کاشت ناخن می باشند. در واقع مانیکور و پدیکور شامل سوهان کشیدن ناخن و حذف گوشت های اضافه ی دور ناخن می باشد. این نکته را باید در نظر داشت که فرد انجام دهنده آن باید ماهر باشد تا آسیبی به بافت های اطراف ناخن وارد نشود. همچنین توجه داشته باشید که قبل از انجام مانیکور و پدیکور حتما باید لاک ها از سطح ناخن پاک شود.
کاشت ناخن انواع مختلفی دارد که با توجه به سلیقه و نظر مشتری و ایده ی ناخن کار، یک مدل انتخاب می شود. که در ادامه به آنها اشاره خواهیم کرد؛
کاشت ناخن پودری یکی از روش های متداول است که با استفاده از پودر اکریلیک و یک محلول مایع انجام می شود. از ترکیب این دو ماده یک لایه خمیری ایجاد میشود و آن را بر روی ناخن شکل میدهند. فرد ناخن کار باید سرعت عمل کافی داشته باشد و سریعا ترکیب این دو ماده را بر روی ناخن شکل دهد؛ چرا که در هنگام ترکیب پودر اکریلیک و محلول مایع حالت سفت و خمیری پیدا میکند .کاشت ناخن پودری دوام بالایی دارد و زود آسیب نمیبیند، به علاوه استحکام خوبی نسبت به سایر روش ها دارد. البته این روش معایبی نیز دارد، به عنوان مثال می تواند در بعضی افراد باعث بروز حساسیت به دلیل قوی بودن ترکیبات به کار برده در آن باشد. همچنین به دلیل وجود مواد پودری داخل ترکیبات آن از رسیدن هوای تازه به ناخن جلوگیری می کند و موجب شکننده شدن ناخن میشود.
در این روش به جای استفاده از قلم از پودر و پرایمر استفاده می کنند. به این صورت که به جای چسب پرایمر روی ناخن می زنیم و سپس قسمتی را که می خواهیم، به پودر دیپینگ آغشته می کنیم و تا زمانی این مراحل را تکرار می کنیم که به نتیجه ی مطلوب برسیم. در آخر سوهان کشی ناخن را انجام می دهیم. در این روش به دلیل اینکه ناخن داخل مواد دیپ می شود، دیپینگ می گویند. مزایای این روش شامل:
سامانه رزرواسیون بیونا
معایب این روش شامل:
در این روش به محلول لیکوئید نیازی نیست و از ژل کامپوزیت استفاده می کنیم، که این ماده به عنوان ژلیش ناخن به کار می آید. ژل کامپوزیت را بر روی ناخن قرار میدهیم و سپس ناخن را در دستگاه UV قرار می دهیم. در این دستگاه اشعه فرابنفش وجود دارد که باعث خشک شدن و سفت شدن می شود. این روش نیز معایب و مزایایی دارد که به آنها اشاره خواهیم کرد. مزایای این روش این است که:
معایب این روش به شرح زیر می باشد:
در این نوع از کاشت از رشته های پلاستیکی استفاده می شود که آنها را بر روی نوک ناخن می چسبانند و با استفاده از یک اسپری ناخن ها خشک می شوند. این روش نسبت به روش های قبلی کاشت ناخن محبوبیتش کمتر است. مزایای این روش شامل:
از نظر آیت الله خامنه ای در مورد غسل و وضو با ناخن کاشته شده این است که؛ اگر قابل کندن باشد ولو با صرف هزینه اما اگر کندن آن مشکل است و یا سختی آن بسیار است باید وضوی جبیره گرفته شود. به طور کلی از نظر آیت الله خامنه ای کاشت ناخن اگر باعث رسیدن آب به ناخن نشود وضو و غسل باطل می شود در نتیجه مانع است.
از نظر آیت الله مکارم شیرازی کاشت ناخن اگر ضرورتی دارد اشکالی ندارد. برای وضو و غسل باید ناخن مصنوعی برداشته شود اما اگر امکان برداشتن آن نباشد یا سخت باشد باید وضو و غسل به صورت جبیره ای ( غسل جبیره ای: دست تر کشیدن بر روی ناخن مصنوعی) انجام شود.
کلیه حقوق مادی و معنوی این وبسایت، متعلق به مجموعه بیونا می باشد.
نظرات